- Web sitesi
- www.twitter.com
Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde gerçekleştirilen ziyarette Galatasaraylı futbolcular
geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Ziyaret sırasında futbolcular
iyi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
Takım olarak kötü bir dönem geçirdiklerini aktaran Ali Turan
iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz'' dedi.
Sarı-kırmızlı takımda sağ bekte oynayan Ali Turan
Sabri oynamış ya da başkası oynamış fark etmez. Galatasaray'ın başarısı önemli'' ifadelerini kullandı.
Ali Turan
''O mevkide verimli olduğuma inanıyorum. Şunu belirtmek istiyorum. Yaklaşık 7 ay maç oynamadım. Antrenman eksiğimi giderdim ama maç eksiğimi atlatamadım. Bunu da yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum. Zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum. Aslında mevkim stoper ama sağ tarafta da elimden gelen mücadeleyi veriyorum'' değerlendirmesinde bulundu.
-ÇAĞLAR: ''ZAMANA İHTİYACIM VAR''-
Galatasaray'ın sezon başında Denizlispor'dan transfer ettiği Çağlar Birinci
hazır olmak için zamana ihtiyacı olduğunu dile getirdi.
Çağlar
''Ameliyatımın üzerinden 14 gün geçti. Artık yüklenmelere başlayacağız. Eğer her şey yolunda giderse 2-3 hafta içerisinde takımdaki arkadaşlarımın seviyesine gelirim. Sakatlığı atlatım ama kondisyon olarak hazır olmak için zamana ihtiyacım var'' dedi.
Çağlar
şöyle cevaplandırdı:
''Galatasaray'a gelen her futbolcu kalitelidir. Ben kendi kalitemden şüphe etmediğim gibi takımda oynayan arkadaşlarımın kalitesinden de şüphe etmiyorum. Rekabet başarıyı getirir
milli takımda oynuyorum. O arkadaşımız da Liverpool'dan geldi. Bu da güzel bir rekabet oluşturacak.''
-MUSA: ''TAKIM KENDİNİ TOPARLADI''-
Musa Çağıran ise ligin ilk iki haftasında kötü sonuçlar aldıklarını hatırlatarak
daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Üst üste galibiyetler aldıktan sonra şampiyon olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
-İLGİNÇ DİYALOG-
Futbolcuların ziyareti sırasında Çağlar Birinci ile bir hasta yakını arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
Futbolcuların hasta ile yaptığı sohbet sırasında Çağlar'ın ''Galatasaray
ortamda soğuk bir hava yarattı. <div>
Ali Turan
-ÇAĞLAR: ''ZAMANA İHTİYACIM VAR''-
Galatasaray'ın sezon başında Denizlispor'dan transfer ettiği Çağlar Birinci
Çağlar
Çağlar
''Galatasaray'a gelen her futbolcu kalitelidir. Ben kendi kalitemden şüphe etmediğim gibi takımda oynayan arkadaşlarımın kalitesinden de şüphe etmiyorum. Rekabet başarıyı getirir
-MUSA: ''TAKIM KENDİNİ TOPARLADI''-
Musa Çağıran ise ligin ilk iki haftasında kötü sonuçlar aldıklarını hatırlatarak
-İLGİNÇ DİYALOG-
Futbolcuların ziyareti sırasında Çağlar Birinci ile bir hasta yakını arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
Futbolcuların hasta ile yaptığı sohbet sırasında Çağlar'ın ''Galatasaray