- Web sitesi
- www.twitter.com
Adnan Polat'a karşı yarışında
"liseli" tartışmasına da değindi..
Galatasaray Kulübü'nün 27 Mart'ta yapılan kongresinde 2 bin 290 oy alan Adnan Polat'a karşı 2 bin 944 oyla seçimi kaybeden başkan adayı Adnan Öztürk
Galatasaray'a yakışır tarzda muhalefet yapacaklarını söyledi.
Adnan Öztürk
şöyle konuştu:
''Benim ve ekibimin görevi 27 Mart'ta bitmemiştir. Aksine
bu bilinsin.''
Galatasaray Spor Kulübü'nün bir siyasi parti olmadığını ve belli bir zümrenin oligarşisine bırakılmış bir camia olmadığını dile getiren Öztürk
şunları kaydetti:
''Biz 27 Mart'ta genel kurulunda kimsenin vesayeti altına girmedik. Kimseden icazet istemedik
icazet almamız gerektiğini direkt veya medya yoluyla bize dikte edenlere prim vermedik. Listeye girmek için koltuk pazarlığı yapmaya kalkanlara da boyun eğmedik.''
-''(YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN) DEMEKTEN İMTİNA ETMEYECEĞİZ''-
Adnan Öztürk
bize verilen 2 bin 290 oyun gereğini yerine getireceğiz'' dedi.
-''YARIM METRE YANIMDAKİ ESKİ BAŞKAN BENİ TANIMADIĞINI SÖYLÜYORDU''-
Adnan Öztürk
35 yıldır Galatasaray'ın içinde olduğunu söyledi.
Kulüp yöneticisi olarak sadece 2 yıl görev yaptığını ifade eden Öztürk
toplantılarımızdan birine gelseydi tanışabilirdik'' şeklinde konuştu.
Yüzde 45-55 oranla seçimi kaybettiklerini ve ''statükocu bir ortamda'' aldıkları oyun başarı olduğunu kaydeden Öztürk
hata yapıyorsunuz demektir. Ben genel kurulun bunları düşünüp tercihini yapmasını isterdim. Ortada çok karanlık bir tablo vardı. Bunun göz önüne alınmasını tercih ederdim.''
Öztürk
''Seçimde 3 bin 542 liseli kongre üyesi vardı. Biz 2 bin 290 oy aldık. Ama biz projelerimizi açıklarken arkama lisenin kapısının resmini de koymadım. Benim tanıtımlarımda her zaman Galatasaray'ın amblemini koyarım'' diyerek göndermede bulundu.
Galatasaray'ın önümüzdeki yıl için futbolda projeksiyonunun olmadığını savunan Adnan Öztürk
Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalamayarak 15 milyon dolarlık gelir kaybetme tehlikesi yaşadıklarını sözlerine ekledi.
Toplantıya
Reşit Sinanlı gibi isimler de katıldı.
Hayrettin Kozak
''Seçim bu hafta cumartesi olsaydı biz kazanırdık. Çünkü kongre üyelerinin de hepsi aynı zamanda tribünde birer taraftar. Bütün bu şartlara rağmen 2 bin 290 oy çok inanılmaz bir oydur'' dedi.
Öte yandan
''Ben bir profesyonelim ve sorumluluklarım var. 15 dakika içinde ayrılmak zorundayım'' demesi dikkati çekti. <div>
Galatasaray Spor Kulübü'nün bir siyasi parti olmadığını ve belli bir zümrenin oligarşisine bırakılmış bir camia olmadığını dile getiren Öztürk
''Biz 27 Mart'ta genel kurulunda kimsenin vesayeti altına girmedik. Kimseden icazet istemedik
-''(YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN) DEMEKTEN İMTİNA ETMEYECEĞİZ''-
Adnan Öztürk
-''YARIM METRE YANIMDAKİ ESKİ BAŞKAN BENİ TANIMADIĞINI SÖYLÜYORDU''-
Adnan Öztürk
Kulüp yöneticisi olarak sadece 2 yıl görev yaptığını ifade eden Öztürk
Yüzde 45-55 oranla seçimi kaybettiklerini ve ''statükocu bir ortamda'' aldıkları oyun başarı olduğunu kaydeden Öztürk
Öztürk
Galatasaray'ın önümüzdeki yıl için futbolda projeksiyonunun olmadığını savunan Adnan Öztürk
Toplantıya
Hayrettin Kozak
Öte yandan