Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Flores: ''G.Saray'ın önemli eksikleri var"

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Atletico Madrid'in teknik direktörü Quique Sanchez Flores
''Galatasaray'ın önemli eksikleri var. En iyisini yapmaya çalışacağız'' değerlendirmesinde bulundu.

Maç öncesi son antremanını bu sabah Vicente Calderon Stadı'nda yapan Atletico Madrid'de
Avrupa Ligi'ne önem verdiklerini söyledi.

Galatasaray'ın özellikle forvet oyuncularının sakatlığıyla ilgili
herşeye rağmen Galatasaray'ın sahaya süreceği kadrosunun da görevlerini en iyi yapmak için uğraşacağını ifade etti.

Galatasaray'da Arda
''Bunlar için tedbirlerimizi alacağız'' diye de ekledi.

Flores
sarı-kırmızılarda Rijkaard'ın etkisinin görüldüğünü ve topla oynamayı seven bir takım oluştuğunu kaydetti.

Flores
''Daha şevkliyiz ve daha da iyi duruma gelmek istiyoruz'' dedi.

''Atletico'nun maçtaki en büyük avantajı ne olacak?'' şeklindeki bir soruya ise Flores
''Bunu basın toplantısında söyleyemem'' diye yanıtladı.

Bu arada basın toplantısına katılan futbolcu Antonio Lopez de
''Galatasaray liginde lider. Kazanmayı seven ve kazanma tarihi olan bir takım. Kolay bir maç olmayacak'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın kalecisi Leo Franco'nun Atletico Madrid'de çok iyi izler bıraktığını kaydeden Lopez
''Ben konuşmadım ama bazı futbolcuların Leo ile konuştuğunu biliyorum. Onun için çok özel ve duygusal bir maç olacak'' şeklinde konuştu.

Tam kadro olarak antremanını yapan Atletico Madrid'in Galatasaray karşısındaki olası ilk 11'i şöyle:

Kaleci: De Gea

Defans: Ujfalusi
Antonio Lopez

Orta saha: Raul Garcia
Jurado

Forvet: Kun Agüero ve Forlan <div>

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)