Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

'Eşimi ikna etmek zor'

ABYYAPIM

Banned
Banned
Beşiktaş
Web sitesi
ahmet.web.tr
[h=1]'Eşimi ikna etmek zor'[/h][h=2]Bayern Münih'in hocası Pep Guardiola, “Eşim, zaman zaman benim taktiklerimi eleştiriyor. Onu bu sırada ikna etmem, Robben'i ikna etmekten çok daha zor oluyor” açıklamasını yaptı.[/h]

Almanya’da Bayern Münih’i başında harika bir sezon geçiren teknik direktör Pep Guardiola, özel yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalara imzasını attı. Yaklaşık 20 yıldır eşi Cristina ile mutlu bir evliliği olan Guardiola, eşini ikna etmenin Bayern’in en önemli yıldızlarından Arjen Robben’i ikna etmekten daha zor olduğunu söyledi. Evde kesinlikle bir teknik direktör olmadığını belirten İspanyol çalıştırıcı, “Her şeye eşim ve ben birlikte karar veriyoruz. Bir ailede uyumu yakalamak çok önemli. Bunu çok erken yaşlarda öğrendim. Eşim zaman zaman benim taktiklerimi eleştirir ve uzun süre tartışırız” ifadelerini kullandı. Bu arada daha önce Galatasaray’ın da gündemine gelen Robben, Kırmızı-Beyazlılar’la olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı.

Şampiyon olabilir...

Hollandalı yıldız, “Burada çok mutluyum. Hedefim kupa kazanma alışkanlığına devam etmek” diye konuştu. Bundesliga’da 71 puanı bulunan Bayern, bitime 9 hafta kala yarın ligde Mainz’la karşılaşacak. Eğer takipçileri Dortmund (48) ve Schalke 04 (47) puan kaybeder, Bayern kazanırsa, şampiyonluğa Guardiola’nın öğrencileri ulaşacak

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)