16.07.2010 15:56
Basın Toplantısı: Lorik Cana
Galatasaray’ın sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Arnavut oyuncumuz
Lorik Cana
basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kısa bir süre önce İngiltere’nin Sunderland takımından transfer edilen Lorik Cana
diğer personellerin isimlerini öğreniyorum. Ancak şu ana kadar her şeyin yolunda olduğunu söyleyebilirim‘[/b]’ diye konuştu.
Galatasaray’a gelmeden evvel yeni takım arkadaşlarından tanıdığı isimlerin olup olmadığına ilişkin bir soruya
kaptanlıkla da ilgili açıklamalarda bulundu.
‘’Kariyerimdeki birçok takımda kaptanlık yaptım. Hatta Marsilya Tarihi’nin en genç kaptanı oldum
her maç aynı enerji ve aynı takım ruhuyla mücadele etmek. Kaptanımız Arda. Ve ben de kendisine yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.’’
Lorik Cana
takımımıza mutlaka bir özgüven sağlayacaktır[/b].’’
Arnavut orta saha oyuncusu
duran toplarda ileri çıkarak goller atabiliyorum. Burada da devam edebilir. Takımı için oynayan bir Lorik izleyeceksiniz.’’[/b]
İdeal kilosundan çok uzak olmadığını belirten Cana
doğru bir tercihte bulunduğumuzu görebiliriz.’’[/b]
Sezon başında Al Sadd takımına transfer olan Kader Keita ile Marsilya’daki kariyerinde karşılaşan Cana
‘’Keita’yı Fransa Ligi’nden tanıyorum. Ancak geçtiğimiz sezon burada değildim. Dolayısıyla kendisinin neler yaptığını tam olarak bilmiyorum. İyi bir performans göstermiş olabilir; ama geride kaldı. Yeni hedeflerle yeni bir sezona başlıyoruz. Ve bu sezonki arkadaşlarla neler yapabileceğimiz önemli’’ şeklinde konuştu.
Arnavut oyuncu
Marsilya’da ve Sunderland’de bu forma numarasını kullandım. Yaptığım her transfer sonrasındaki yeni takımımda bu numaranın uygun olup olmadığını sordum. Ayrıca bazı kişiler bana 19’un Kuran’da ayrı bir anlamını olduğunu söylemişti. Ben de daha sonra okudum. O yüzden önemi olan bir numara.’’[/b]
Lorik Cana
oyun yapısıyla ilgili karşılaşabileceği zorluklardan endişelenmediğini ve yeni kariyerinde her şeye hazır olduğunu söyledi.