- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray Spor kulübü Bilgilendirme Toplantısı'nın ikincisi yapıldı. Ali Kırca'nın moderatörlüğünü yaptığı toplantı
üyelerin kulübün konularına ve toplantıya ilgi göstermelerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Konuşmasında
5 yıllık sözleşmemiz var'' dedi.
Galatasaray Futbol Takımı’nın gelecekteki transfer politikasına değinen Başkan Polat
genç ve başarıya aç oyuncular istediklerini vurguladı.
Kadroya yıldız isimler
mücadele eden takım lazım.''
Başkan Adnan Polat
''Ortaya konulacak performansları görmeden kimsenin sözleşmesini uzatmak istemiyorum'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray Futbol Takımı Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in yaşanan kötü gidişte günah keçisi ilan edildiğini söyleyen Adnan Polat
sezon sonunda bu konuda önemli kararlar alacağını anlattı.
Üyeler tarafından yazılı olarak iletilen ve özellikle Adnan Sezgin'e yönelik eleştiriler içeren sorulara cevap veren Polat
faydalı olduğu için orada tuttum. Galatasaray'da kimse vazgeçilmez değil. Galatasaray'a zarar verdiği anda kim olursa olsun gitmelidir. Buna ben de dahilim. Zarar veriyorsam ben de gitmeliyim. Galatasaray'da çalışan bir çok arkadaşımız var. Ciddi bir değerlendirme yapıyoruz'' diye konuştu.
Adnan Sezgin'i görevinde ayrılmaya nasıl ikna edeceği sorusuna yönelik olarak
istifasını verir gider. Aşağı yukarı 5 defa geldi ve ayrılmak istedi. Adnan iyi bir profesyonel. Tahmin ediyorum o da sıkıldı bu vaziyetten. Kendisi günah keçisi ilan edildi. Bu sezon sonunda alacağım ciddi kararlar var. Önümüzde biraz daha zaman var. Herkes işini en iyi şekilde yapmaya çalışmalı'' şeklinde konuştu.
Başkan Adnan Polat
zarara uğruyor'' diye konuştu.
Başkan Adnan Polat
kendisi için büyük önem taşıyan kulüp içindeki ''Sessiz çoğunluk'' ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da sadece takımlarını destekleyen taraftara teşekkür etti.
Başkan Polat
''Bu işlerin dışında kalıp tamamıyla takımlarını destekliyorlar. Yeni stadımızda en ufak taşkınlık yapmadan takımlarını destekliyorlar. Ben bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.
Başkan Adnan Polat
inşallah bundan sonrası hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.
Başkan Adnan Polat
stat ismi konusunda sorun yaşadıkları Türk Telekom ile yapılan uzun görüşmelerden sonra mutabakata vardıklarını dile getirdi.
Türk Telekom'un anlayışlı davrandığı ve skorbordun üstüne Ali Sami Yen'in adının yazılmasına karar verildiğini belirten Başkan Polat
''Stadın dışına da Ali Sami Yen Spor Kompleksi ismini yazdık. Yapılacak aslanlı yolun sonunda Taksim Meydanı'nda olduğu gibi bir anıt yapacağız. Burada Ali Sami Yen ve kurucuların heykelleri olacak. Türk Telekom buranın masraflarını da üstlendi'' şeklinde konuştu.
Başkan Adnan Polat ayrıca
UEFA ve FIFA'nın stat isimlerinde sponsorluk isimlerini kullandırmadığını da kaydetti.
Başkan Polat
kulübün net nakit borcunun 164 milyon dolar olduğunu söyledi.
Futbol takımının üst üste iki sene başarısız olması ve stadın gecikmesi nedeniyle gelirlerinin 120 milyon dolar eksik gerçekleştiğini anlatan Başkan Adnan Polat
ancak şu andaki gelir seviyesiyle bu açığı kapatacak durumda olduklarını ifade etti.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 4500 toplam VIP koltuk kombine biletinin bulunduğunu kaydeden Başkan Adnan Polat
''Şu anda halen 2500 VIP kombine biletinin var daha satılacak. Bunlar satıldığında 45 milyon dolar gelir elde edebileceğiz. Statta ise her maç için 26 bin bilet satış imkanı var."
Başkan Polat
futbolcuların gidip gelişinden zarar edebilir. Ama bu abartıldığı gibi değil. Nedense bunlar hep bizim kulübümüzde gündeme getiriliyor. Herkes bardağın boş tarafını görüyor'' diye konuştu.
Başkan Adnan Polat
kendisini çok iyi tanıdığını ve kefil olduğunu söylemesi nedeniyle transferini yaptık'' dedi.
Başkan Adnan Polat
onun yıpranmasına mani olun'' diyerek sözlerini tamamladı.
Gündemlerin seçimin olmadığını ifade eden Başkan Adnan Polat
''İbra olmak için Galatasaray üyelerine seçim rüşveti veremem'' dedi. <div>
Başkan Adnan Polat
Galatasaray Futbol Takımı Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in yaşanan kötü gidişte günah keçisi ilan edildiğini söyleyen Adnan Polat
Üyeler tarafından yazılı olarak iletilen ve özellikle Adnan Sezgin'e yönelik eleştiriler içeren sorulara cevap veren Polat
Adnan Sezgin'i görevinde ayrılmaya nasıl ikna edeceği sorusuna yönelik olarak
Başkan Adnan Polat
Başkan Adnan Polat
Başkan Polat
Başkan Adnan Polat
Başkan Adnan Polat
Türk Telekom'un anlayışlı davrandığı ve skorbordun üstüne Ali Sami Yen'in adının yazılmasına karar verildiğini belirten Başkan Polat
Başkan Adnan Polat ayrıca
Başkan Polat
Futbol takımının üst üste iki sene başarısız olması ve stadın gecikmesi nedeniyle gelirlerinin 120 milyon dolar eksik gerçekleştiğini anlatan Başkan Adnan Polat
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 4500 toplam VIP koltuk kombine biletinin bulunduğunu kaydeden Başkan Adnan Polat
Başkan Polat
Başkan Adnan Polat
Başkan Adnan Polat
Gündemlerin seçimin olmadığını ifade eden Başkan Adnan Polat