Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Aslan'da işler karıştı

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Camia ve muhalefet
gündeme bomba gibi düştü. Sarı-Kırmızılı camia adeta ayaklandı. Yarınki Yönetim Kurulu Toplantısı'nın çok sert geçmesi ve çarpıcı gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Tüzük Kongresi nedeniyle gergin günler geçiren Galatasaray’da yeni bir bomba patladı. Yiğit Şardan’ın sahibi olduğu şirketin kulübe çıkarttığı yüksek fatura ve bazı yöneticilere prim verildiği iddiası hem camiayı
“Zaten kulübe hizmet için seçilmiş bir insanın böyle bir davranışta bulunması kabul edilemez†görüşünü belirttiler.

Yarın fırtına kopacak

Fatura ve prim iddiaları yöneticileri de bir hayli kızdırdı. Haldun Üstünel’in bu nedenle Futbol A.Ş.’deki görevinden istifa ettiği belirtiliyor. Yarınki Yönetim Kurulu toplantısında Galatasaray tarihinde yaşanmamış olayların cereyan etmesi gündemde. Özellikle ikinci başkan Mehmet Helvacı’nın ortaya çıkan bu gelişmelerden çok rahatsız olduğu öğrenildi.

Değişim olabilir

Yapılan dedikodulara göre Adnan Polat’ın
Yiğit Şardan’ı İletişim ve Mali İşler’deki görevlerinden uzaklaştırabileceği iddia edildi. Muhalefetin ciddi baskısıyla yarınki toplantıdan seçim kararının bile çıkabileceği belirtiliyor.

Siteden yalanlama geldi

Yönetim
Adnan Sezgin’in de Mehmet Topal transferi nedeniyle ücret almadığı açıklandı. Ebru Köksal’ın ise yıllardır çözümlenemeyen Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş.’nin birleştirilmesindeki başarısı nedeniyle primle ödüllendirildiği belirtildi.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)