Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Annesinin Boyuna Geldi

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Şarkıcı Pınar Aylin, Çeşme'de tatil yaparken, boyuna ulaşan kızı Maya da onu yalnız bırakmadı.

İzmirli Pınar Aylin bir aydır Çeşme'de tatiline devam ediyor. Aylin, ilk kez göz önünde denize girdi. Boyuna gelen kızı Maya ile Marrakech Beach Club'da zaman geçiren Pınar Aylin'in aldığı fazla kilolar gözlerden kaçmadı.

Yürürken karnını içeri çeken Aylin, fotoğraflarının çekildiğini görünce hem yüzünü gazete ile kapattı hem de "Lütfen çekmeyin gerek yok" dedi. Pınar Aylin artık boyuna ulaşan kızı Maya'ya sarılarak iskelede yürüdü.

"EN BÜYÜK SANAT ÇOCUK YETİŞTİRMEK"

Ünlü şarkıcı Pınar Aylin daha önce verdiği bir röportajında çocuk yetiştirmenin önemine değinmişti. Çocuk yetiştirmenin bir sanat olduğunu iddia eden Aylin, ilginç açıklamalarda bulunmuştu:

Kamyonun arkasına oturup şarkı söylediğiniz bir klibiniz vardı. O dönem için sade, aynı zamanda da farklı ve iddialı bir çalışmaydı. Belki o çizgiden hiç sapmamalıydınız.

- O çizgide devam ettim zaten. Ama sonra çok uzun bir ara verdim. Bana "Bu kadar uzun süre çekilmek riskli" dediler, dinlemedim. Evlendim ve iki sene sonra da hamile kaldım. Aslında bir çılgınlık bu.

Bugün olsa yine aynı şeyi yapar mıydınız?

- Evet, yapardım. Çünkü en büyük sanat, çocuk yetiştirmek.

Sonradan arayı kapatabildiniz mi?

- Dedim ya bende hırs yok. Gerçi 2005'ten bu yana üç albüm daha yaptım. ıçlerinde en özeli "Benim ıçin Aslolan" albümüdür. Çünkü kendi kendime terapi yaptığım, her şeyi kağıda dökerek deşarj olduğum bir albümdü. O şarkılar bütün negatifliklerden arınmakı sağladı sanki. Mesleğimden güç alıp o dönemi öyle atlattım.

Eski eşinizle yaşadığınız tatsızlıkları gerçekten tamamen atlatabildiniz mi?

- Atlattım. Üç yılı aşkın bir süre geçti. Elbette travmatik şeyler hayatının sonuna kadar seni etkiliyor. Ama yine de çok şükür iyiyim

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)