Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Adnan Polat'tan iddialı açıklamalar

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
27 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde
son olarak Lig TV'de Şansal Büyüka'nın sunduğu VIP programına konuk oldu.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat
27 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde son olarak Lig TV'de Şansal Büyüka'nın sunduğu VIP programına konuk oldu.

Adnan Polat 24 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da Polat Tower Plaza Fulya/People'da bir basın toplantısı düzenleyecekti; ama eski başkanlardan Özhan Canaydın'ın vefat etmesi üzerine bu toplantıyı iptal etti.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı
Şansal Büyüka'ya önemli açıklamalarda bulundu. İşte Polat'ın söylemleri:

DERBİ MAÇA BAŞKAN ÇIKACAĞIM!

Derbi maça başkan olarak gideceğim. Genel Kurulumuz olaylara çok vakıf. Sağ duyu her zaman ön planda. Üyelerimiz akılcılığı duygusallığın daha önünde tutuyor.

Adnan Öztürk'ün ekibi de iyi çalışıyor; ama biz Mart ayından bu yana seçim ortamı içindeyiz. Bu dönemler takımımız ve bizim için önemli. Futbolcularımız konsantre sıkıntısı yaşıyor. Seçimi gündemimize geç almamızın sebebi bu. Önümüze baktığımızda zamanımızın %25'inden fazlasını seçime ayıramıyoruz. Kulüp işleriyle uğraşmaktan seçime daha az zaman kalıyor. Adnan Öztürk bu konuda daha rahat tabi.

Seçim öncesi 3000 kişiden fazla insanı bilgilendirdik. Pozitif bir hava alıyorum. G.Saraylılar'ın hepsi sandığa bilinçli gitsin istiyorum. En yüksek katılımlı seçim olacak. 5000 kişi bekliyorum. Kimin kime oy vereceğini bilemeyiz. Lise olayını çok büyütüyorlar. Bu kulüp lisesiz düşünülemez. Diğer dernek ve kuruluşlarımız da önemli. Seçimi bu eksene oturtmamalıyız.

ELANO'DAN BEKLEDİĞİMİZİ HENÜZ ALAMADIK

Başkan Polat
Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Elano Blumer'in şimdiye kadarki performansından memnun olmadığını söyledi.

Adnan Polat
''Elano'dan gerekli verimi alamadık. Beklentimiz daha yüksekti. Ancak beklediğimizi henüz alamadık'' dedi. <div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)