- Web sitesi
- www.twitter.com
Acil eylem planı
Teknik Direktör Rijkaard’ın arkasında duran Galatasaray Yönetimi
kötü gidişin nedenlerini bulmak için düğmeye bastı
Orta sahayı Misimovic ve Ledesma ile takviye etmek isteyen sarı-kırmızılılar
sürekli hata yapan defansa da bir oyuncu almayı düşünüyor Karpaty maçında tribünlerde yaşanan bölünme sıkıntı yarattı. Olası kötü sonuçların gerilimi artırmasından korkuluyor
UEFA Avrupa Ligi’nde Karpaty Lviv ile berabere kalarak tur şansını zora sokan Galatasaray’da
yönetim acil eylem planını devreye sokarak kara bulutları dağıtmaya çalışıyor. İşte alınan kararlar...
1- OYUNCULARA UYARI
Sarı-kırmızılı yönetim
yeni sezon hazırlıklarına 55 gün önce başlanmasına karşın takımın fizik olarak yetersizliğine anlam veremedikleri belirtildi. Yönetimin bunun sebeplerini araştırdıkları ve çözüm yolları düşündükleri bildirildi.
2- TRANSFER ŞART
Sarı-kırmızılılarda
Misimovic transferinin ardından Lazio’da oynayan Ledesma için harekete geçeceği vurgulandı. Bu arada 4 resmi maçta zayıf rakipler karşısında 7 gole engel olamayan savunmaya da takvive yapılması gündeme geldi.
3- TRİBÜN KORKUSU
Galatasaray’da
Bursaspor karşısında olası bir kötü sonuç durumunda büyümesinden endişe ediliyor. Yönetime destek verenler ile Haldun Üstünel’in istifası sonrası mesafeli duranlar arasındaki ilişki adeta pamuk ipliğe bağlı duruyor.
Teknik Direktör Rijkaard’ın arkasında duran Galatasaray Yönetimi
Orta sahayı Misimovic ve Ledesma ile takviye etmek isteyen sarı-kırmızılılar
UEFA Avrupa Ligi’nde Karpaty Lviv ile berabere kalarak tur şansını zora sokan Galatasaray’da
1- OYUNCULARA UYARI
Sarı-kırmızılı yönetim
2- TRANSFER ŞART
Sarı-kırmızılılarda
3- TRİBÜN KORKUSU
Galatasaray’da