Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

90210 tanıtım

YaSa22

Fahri Üye
Fahri Üye
Katılım
12 Temmuz 2014
Mesajlar
2,293
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Konum
GTA
80’li yılların gerek dizi gerekse çizgi film hikâyelerine konu olmuş Beverly Hills’de geçirilen üst düzey ve zengin hayat, günümüzde 90210 ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Üstünkörü bakıldığında sıradan bir gençlik dizisi olarak tanımlanabilecek bu yapım, derinlerinde insanlık ilişkileri ve kültür karmaşalarına ciddi göndermeler yapan ayrıntılı bir çalışma.
Annie ve Dixon Wilson karakterlerinin bakış açılarından devam eden 90210, hayatlarını geçirdikleri Teksas’tan bu bölgeye taşınıp hayatları bir anda değişen insanları konu alıyor. Kahramanlarımız gençlik yıllarında olduğundan bu basit değişiklik bir anda aşk ve entrika dolu yeni hikâyelere yelken açıyor. Yeni yaşam ortamlarına alışmakta zorluk çeken kardeşlerin okullarına müdür olarak çalışmaya başlayan babaları ise her şeyi alt üst eden son nokta oluyor. Bu noktadan sonra kendilerini çevreye kabul ettirmeye çalışırken aynı zamanda özlerini kaybetmemeye çalışan kahramanlarımız 90210 boyunca bu mücadelenin içinden çıkamamaktalar.
İnsan ilişkilerini konu alan yapımlar her ne kadar sıradan ve alışılmış öğeler içererek zamanla seyircinin ilgisini kaybetse de, 90210 senaryosu başarılı biçimde kurgulanıp karakterlerin diyalog ve gelişimleri mantık çerçevesinde ve gerçeğe yatkın tutularak herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılması önleniyor. Dizinin takipçilerinden alınan olumlu ve olumsuz eleştiriler doğrultusunda ufak veya büyük ölçekli hataların düzeltilmesi yolunu seçen senaristler, bu sayede başarıyı daha kolay biçimde yakalama ve ellerinde tutma şansı elde ediyorlar.
90210, geçmiş yıllarda başarı sağlayan büyük kardeşi kadar yoğun ilgi almasa da, bu durum günümüzdeki dizi sektörünün çok sayıda yapım ile dolu olmasından kaynaklanmakta. Gençlik ve insan ilişkilerinin irdelendiği yapımlardan keyif alan kişilerin bu ülkemizde olduğu kadar dünyanın genelinde de büyük başarıya ulaşmış bu diziyi vakit kaybetmeden izleyerek keyifli vakit geçirebilmeleri mümkün olacaktır.





izlemek için:

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst