Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

İyi bir Metin2 PvP Server İçin Tavsiyeler | [GA]KORSAN

[GA]KORSAN

Üye
Fenerbahçe
Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
46
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bir PvP Server açıpta buradaki maddelere uyarsanız daha çok oyuncu çekebilirsiniz.Ayrıca oynaması zevkli bir server olur.


1.Serverinizde edit item satımı bulunuyorsa,hem kontör hemde banka hesabıyla bu işlem gerçekleştirilmelidir.

2.Serverinizin efsunları uçuk olmamalı,Savunmalar 15(delici,kritik vb. dahil),HP'ler 5000 civarlarında olmalıdır.

3.Serverinizin şehrinde mutlaka bir epic bulundurmalısınız.

4.Serverinizde +basma oranı 100%,eşya istemeden ve bedava olmalıdır.(bu bana göre çok iyi bir özellik ama yapmasanız bile oran birazcık fazla olmalı)

5.Silahçılarınızda mutlaka 30,isteğe göre 60 seviye silahlarını bulundurmalısınız.

6.Zırhçılarınızda 61 seviye zırhlarını bulundurmalı,yan tarafa bir tane daha açarak oyuna yeni başlayanlar için birazdaha düşük seviye zırhlarını bulundurmalısınız.

7.Servere çok uzun olmayacak şekilde aralıklarla gece geç saatte veya sabah erkenden reboot atmalı,reboot atarken oyunda tek kişi olmadığını bile düşünseniz herkesin görebileceği şekilde bildirmelisiniz.

8.Oyunculara "2 yıl güvenceli" vb. palavralar sıkmamalısınız.Hiç bir şekilde yalan söylemediğiniz sürece onların güvenini kazanmış,sevilen bir Team Leader,Game Master vb. olursunuz.

9.Serverinizde At NPC'i olmalıdır.Alınan atın çağırma dereceside perfect olmalıdır,çünkü;isteyen tüm oyuncular her PvP serverde bulunması gereken "At Evcilleştirme"lerden satın alıp o dereceyi yükseltebilir.Oyuncuları yormak,üzerlerinde kötü bir etki yaratır.Kısacası oyuncular boşuna uğraştırılmamalıdır.

10.Serverdeki karakterlerin eşyaların vb. tamamının silinecek şekildeki restart durumu çok çok önemli bir neden olmadığı sürece "asla yapılmamalıdır" yapıldığında ise oyuncuların tüm edit itemleri geri verilmeli,oyuncu parasını veya kontörünü istiyorsa engelleyip silip açık açık "köpeklik" yapmayıp,o para veya kontör geri verilmelidir.

11.GM,GA vb. Serbest'e alıp birilerini kesip,diğer playerler daldığında tehditler savurmamalıdır.Asla kasılmamalılardır(bkz:argoda artistlik yapmak) ve koyulan oyun kurallarına tamamiyle uymalılardır.

12.OX yarışmaları ve eventler her gün olmasa bile çok kısa aralıklarla düzenlenmelidir,"eventlerde başka bayraklara giden oyuncuya"ceza verilmelidir.

13.Oyun birincilerine,ilk ? seviye olanlara vb. ödüller verilmelidir.

14.Oyuncu oyuna girdiği anda en az 5.seviye olmalıdır ve o seviye uygun zırh envanterine gelmelidir.(Benim tavsiyem 15. seviyeden başlamak)

15.Oyunun, GM Leri ilgili, Olmalıdır, Userlerle ilgilenmeli, Sık sık event yapmalıdır.

16.Oyunun bedavada olsa mutlaka bir forumu olmalıdır,forumla sürekli ilgilenilmeli,moderatör alımları olmalıdır.

17.Forumda server ile ilgili çıkan sorunların,yapılacak yeniliklerin vb. hepsi belirtilmelidir.TL ve yadigarları bir kaç dakika konuşup istediklerini hemen yapmamalıdırlar.

18.Yukarıda bahsettiğim TL ve yadigarları bir şey düşününce hemen uygulamaya sokmak yerine önemliyse forumda oylama tarzı bir şey başlatmalıdır.Böylece üyelerinde fikri alınmış olur.

19.Serverinizdeki iksir(yeşil,mavi,mor...) fiyatları 0 yang olmalıdır.


20. Serverinize Arada bir, Gm Alımı yapmalısınız.
Ve Gm Ler ilgili gm ler olmalı.

21. Serverinizin Çabuk dolmasını istiyorsanız,Kolay Kraliyet vb olamlı, Zor için en fazla mavi taş olmalı..

22. Serverinizde Kesinlikle hileler engelli olmalı gerçekten tutulmasını istiyorsanız.


23. Sürekli faaliyetler göstermelisiniz,Ne gibi derseniz, Event, Kampanya gibi.

24. Yeni özellikler yeni efsunlar eklemeli değiştirmelisiniz..


25.-Serveriniz aktif server olmalı,userleri kırmamalı, istediklerini(yogunluk)a göre yapmalısınız'ki serveriniz tutulabilir olsun..

26.-Efsun oranlarını normalden biraz yüksek tutarsanız userler daha çok sevinir ve daha çok serveriniz tutulur.
27.- Edit satışı genelde olumsuz etkiler fakat fiatlari düşük tutar bazen bedava'dan düşük edit dağıtırsanız yada edit hediye verilecek eventler serveriniz daha çok sevilir..Fakat Edit genelde sevilmez bu karar size kalmış.


28- Oyuna yeni event türleri ekleyin bu serverinizi olumlu yönde etkiliyicektir.

29- Server güvenliğine çok dikkat etmelisin MAXSİMUM Seviyede tutmalı saldırı almamalısınız bunlar olursa oyuncularınızın güvenini kaybeder yavaş yavaş user kaybetmeye başlarsınız.

30- Serverinizde en ufak bug olmamalıdır bug varsa en ufak 1 kişi tespit eder üst seviye şeyler yaparsa huzur bozulur herşey gider emekleriniz gider yani oyuncunuz kalmaz.

 

uygaruygar

Üye
Galatasaray
Kayıtlı Üye
Katılım
1 Temmuz 2014
Mesajlar
139
Tepkime puanı
1
Puanları
106
Güzel bir konu tecrübelerimizi paylaşmalıyız :)
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst