Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

Kanatayak

Fahri Üye
Fahri Üye
İngiltere'de koalisyon hükümetinin küçük ortağı Liberal Demokrat Partisi'nin milletvekili David Ward, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, İsrail'in Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırılara karşı attığı mesajlar nedeniyle eleştirilirken, partisi, Ward'in görüşlerini disiplin konusu olarak ele alacağını duyurdu.İngiltere'nin Bradford East bölgesi milletvekili olan Ward, dün Twitter hesabından attığı mesajında, "Büyük soru şu, eğer Gazze'de yaşasaydım roket atar mıydım? Büyük ihtimalle evet" ifadelerini kullanmıştı.
Mesajıyla sosyal medyada görüş ayrılıklarına neden olan Ward'ın partiden uzaklaştırılmasını talep eden bazı Twitter kullanıcıları, sosyal medya üzerinden Liberal Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Nick Clegg'e çağrıda bulunurken, bazıları da Ward'ın mesajını "kepazelik" ve "şiddete teşvik" olarak değerlendirdi.
İsrail-Filistin krizine yönelik bugün yeni bir Twitter mesajı atan Ward, Almanca olarak, "Ben bir Filistinliyim" derken, İngilizce devam ettiğini mesajında, "Batı hangi tarafta olduğuna dair kararını vermeli" ifadesini kullandı.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)