Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

İso Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük Açıklaması

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Katılım
28 Temmuz 2013
Mesajlar
47
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Konum
Universe
Web sitesi
www.twitter.com
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, Eylül ayında üretimdeki artışın, yılın üçüncü çeyreğindeki büyümeyi de bir miktar toparlayacağını bildirdi.



Küçük, bu yılın Eylül ayı Sanayi Üretim rakamlarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, ağustos ayındaki yüzde 1,8'lik azalmadan sonra Eylül'de sanayi üretiminde yüzde 6,2 ile 2012'nin en yüksek artış oranı elde edildiğini kaydetti.



Beklentilerin üzerinde gelen bu oranın, yüksekliğinin yanında, Ağustos'taki azalmanın mevsimsel etkilerden kaynaklanan geçici bir eğilim olarak kaldığına işaret etmesi itibarıyla da sevindirici ve moral verici olduğuna değinen Kaçak,



"Eylül ayında üretimdeki artış, yılın üçüncü çeyreğindeki büyümeyi de bir miktar toparlayacaktır. Öte yandan, hem not artışının hem de sanayi üretimindeki yukarı yönlü hareketin getirdiği ivme ile ekonominin yılın son çeyreğinde canlanma eğilimine gireceğini söyleyebiliriz. Bu canlanma 2013-ü de olumlu etkileyecektir" değerlendirmesini yaptı.
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst