- Web sitesi
- www.twitter.com
Küçük yaşlarda
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
FUTBOLLA TANIŞMAN NASIL OLDU?
Çocuktum ve her çocuk gibi futbola meraklıydım. Babam bizim oradaki takımlardan birinin yöneticisiydi. Bu nedenle bizim evde devamlı olarak futbolcular olurdu. Sonra bir zaman geldi ki
BABANIN SANA İLTİMASI OLDU MU?
Ben futbolu seviyordum. Okula gitmeyi de pek sevmezdim. Babamın da zaten bir kulübü vardı. Ama babamın kulübüne hemen gidip oynamam mümkün değildi. İkinci ligdeki ufak takımlarda başladım. Sokaklarda futbolumu geliştirdim. Aslında insanlar bir zaman sonra babama gelip senin oğlun bayağı yetenekli
ERKEN YAŞTA YURT DIŞINA
Aynı zamanda amcam olan menajerimle
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
VE DAHA SONRA FRANSA'YA DÜŞTÜ YOLUN.
Evet
NEDEN?
Len
GENELDE FUTBOLCULAR KARİYERLERİNİN SONLARINDA KATAR'A GİDERLER.
Ben Katar'a para için gitmedim. Neden gittin dersen
NASIL BİR TEKLİF?
Katar Şeyhi Kasım futbolla ilgileniyordu. Fransız takımlarının benimle ilgilendiğini söyledi. Gitmek isteyip istemediğimi sordu. Ben de iyi bir kulüpte oynamak istediğimi söyledim. Birçok arkadaşım vardı Fransa'da... Ve üç mi
ŞANS
Bunların hepsini birleştiriyorum. Bir yandan inanıyorum
TAM OLARAK NE ZAMANA DENK GELİR
Tunu
AĞABEYİN FADEL KEITA DA MİLLİ FUTBOLCU
GİYMİŞTİ. AİLENDE BAŞKA FUTBOLCU VAR MI?
Babam da futbolcuydu. On bir kardeşler adlı bir takım varmış babamın zamanında. Babam iyi bir defan
GALATASARAY'I BİR KENARA BIRAKALIM; BUGÜNE KADAR EN ÇOK NEREDE OYNAMAKTAN KEYİF ALDIN?
Samimi olarak bana en çok kazandıran kulübün Lille olduğunu söylemem lazım. Büyük bir kontrat değildi. Ama gerçekten Lille'i yaşama fırsatı elde ettim. Lyon'a ise çok büyük bir bedelle gittim. Lille çok büyük bir kazanç elde etti o transferden. Ben o sonuçtan tatminkar değilim. Lyon'da işlerin kötü gitmesinin nedeni çevrenin benim uyum sağlayabileceğim şartlarda bir çevre olmamasından kaynaklanıyordu.
18 MİLYON EURO GİBİ BİR BONSERVİS ÖDENDİ O DÖNEM SENİN İÇİN LİLLE'E. BU RAKAM ÜZERİNDE BASKI YARATTI MI?
Tabii ki
BİRAZ DA MİLLİ TAKIMDAN BAHSEDELİM. 2006 DÜNYA KUPASI'NDA YER ALAN VE HER GEÇEN GÜN GÜÇLENEN BİR MİLLİ TAKIMINIZ VAR.
Dışarıda oynayan çok oyuncumuz var. Çoğu da büyük kulüplerde oynuyor. Bu oyuncuların hepsi futbola
GÜNEY AFRİKA'DA DÜZENLENECEK DÜNYA KUPASI
Tamam
GALATASARAY'A GELELİM ARTIK. NASIL GERÇEKLEŞTİ BU TRANSFER? BİZ BİR SABAH KALKTIK VE SENİN GALATASARAY'DA OLDUĞUNU ÖĞRENDİK.
Galatasaray'ı çoktandır tanıyor ve büyük bir kulüp olduğunu da biliyordum. Bir yıl daha Lyon'la kontratım vardı. Ben o yılı da tamamlamak istiyordum. Galatasaray'dan ise bana kişisel olarak hiç
FAKAT AYNI ZAMANDA LIGUE 1 GİBİ AVRUPA'NIN ÖNDE GELEN BİR LİGİNİ BIRAKTIN.
Daha önemli bir nokta var bu transferde. Buraya
TAKIM İÇİNDEKİ HAVA NASIL. GEÇİŞ DÖNEMLERİNLE BİR KARŞILAŞTIRMA YAPMANI İSTESEK.
Böyle bir karşılaştırma yapmama gerek yok. İnsanlar çok sempatik. Takım arkadaşlarımın arasında kendimi çok iyi hissediyorum. Önemli olan da bu galiba.
GALATASARAY'A TRANSFERİN İLK GERÇEKLEŞTİĞİNDE SENİN OYNADIĞIN MEVKİİ ÜZERİNE OLDUKÇA FAZLA FİKİR YÜRÜTÜLDÜ. BU ZAMANA KADAR HANGİ MEVKİLERDE OYNADIN?
Ben hep sağ kanattan hücuma katılan bir oyuncu oldum. Milli takımda da bunu oynuyorum. Ortada da oynadım ama benim tercihim ve kendimi en faydalı hissettiğim yer sağ çizgi.
İKİNCİLİĞİN BAŞARISIZLIK
Ne olursa olsun üç puan almak için mücadele etmeliyiz. Bunun farkındayız. Ama
SON OLARAK TARAFTARA NE SÖYLEMEK İSTERSİN.
Taraftardan bizi şimdiye dek nasıl destekledilerse aynı şekilde desteklemelerini rica ediyorum. Dediğim gibi zor günler de yaşayabiliriz. Ama bizim yüzde yüz performan
BOŞ ZAMANLAR
Alışveriş yapmayı severim. Antrenmandan sonra ciddi bir dinlenmeye ihtiyacım oluyor. İyi yemek yemeye ihtiyacım oluyor. İyi yemek yemeyi severim ayrıca. Vaktim oldukça arkadaşlarımla gezmek hoşuma gider. İstanbul'da daha yeniyim. Tanıma fırsatım olmadı. Ama büyük bir şehirde olduğumun farkındayım.
POPITO
Küçükken arkadaşlarla top oynarken yere düşüp kalkarken
Kaynak: Galatasaray.org <div>