- Web sitesi
- www.twitter.com
Bir süredir tedavi gören Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın hayata veda etti. Son vasiyeti ise şu oldu..
Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy
5 yıldır tedavi gören Özhan Canaydın'ın bu gece saat 23.34'te hayatını kaybettiğini belirtti.
Prof. Dr. Aksoy
“Tüm çabalarımıza rağmen maalesef sayın başkanımızı kaybettik. Üzüntümüz büyük†dedi.
CANAYDIN'IN VASİYETİ
Canaydın vasiyet gereği büyük bir cenaze töreni istemediği için ailesi sade bir törenle cenazeyi toprağa verecek. Cenaze töreni çarşamba günü Mudanya'da Organize Sanayii Bölgesi Camii'nde kılınacak öğle namazında gerçekleşecek. Özhan Canaydın'ın cenazesi Mudanya'daki aile kabristanına defnedilecek. Eski başkan
direk işyerimin yanındaki Organize Sanayii Bölgesi Camii'ne götürün" dediği öğrenildi.
BEN BABAMI
TÜRKİYE İSE BÜYÜK BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ
Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve rahmetli Canaydın'ın ortak sahip olduğu BİESSECİ Tekstil Fabrikası'na gelenlerin taziyelerini kabul eden Murat Canaydın fabrika önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Murat Canaydın; "Dün akşam kendisini kaybettik bildiğiniz gibi. Ben babamı
Türkiye ise büyük değerini kaybetti. Yarın öğlen namazının ardından organize sanayi bölgesindeki camiide cenaze töreni düzenlenecek. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.
Murat Canaydın
"Neden İstanbul'da kulüple bağlantılı bir tören düzenlenmeyecek sorusuna ise "Kendisi İstanbul'da tören istemedi. Sevenleri ile burada buluşacak" cevabını verdi.
ADNAN POLAT: HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN <div>
Canaydın vasiyet gereği büyük bir cenaze töreni istemediği için ailesi sade bir törenle cenazeyi toprağa verecek. Cenaze töreni çarşamba günü Mudanya'da Organize Sanayii Bölgesi Camii'nde kılınacak öğle namazında gerçekleşecek. Özhan Canaydın'ın cenazesi Mudanya'daki aile kabristanına defnedilecek. Eski başkan
BEN BABAMI
Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve rahmetli Canaydın'ın ortak sahip olduğu BİESSECİ Tekstil Fabrikası'na gelenlerin taziyelerini kabul eden Murat Canaydın fabrika önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Murat Canaydın; "Dün akşam kendisini kaybettik bildiğiniz gibi. Ben babamı
Murat Canaydın
ADNAN POLAT: HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN <div>